Laten we een film maken!

 

Op een gegeven moment in je leven komt iemand af met het idee: Laten we een film maken!

 

Na het eerste enthousiasme komt de realiteit.  Films maken is moeilijk en er kruipt veel tijd in.  Vaak stelt het resultaat teleur omdat de film niet duidelijk is.

 

Als wij de film goed maken, kan hij een meerwaarde voor uw project of bedrijf betekenen.

 

Het succes van online-video's zoals Youtube en Vimeo bewijzen dit.  En tussen al die films wil u er toch tussenuit springen nietwaar?

 

Waarom zou u voor ons kiezen?

 

Animaties en films maken is niet gemakkelijk.  Er komt heel wat bij kijken.  Wij begeleiden u van het begin tot het einde.  Op deze manier werkt u efficiënt en kan u tijd en kosten besparen.

BF

Bedrijfsfilm:  De beste manier om uw bedrijf te promoten.  Gebruik de film online, op beurzen of in apps.  Laat u door ons begeleiden.

RF

Reportage:  Wil u een evenement laten opnemen?  Een feest, een beurs, een huwelijk of de opening van een gebouw?  Wij zijn er voor u!

SC

Shows opnemen: Wij zijn gespecialiseerd in het opnemen van show, dansvoorstellingen, optredens, toneel enz.  Contacteer ons voor meer info

RB

Reclame en Branding:  Wij kunnen u helpen met reclamespots, producten opnemen enz.

IF

Instructie en opleiding:  Iets aanleren door middel van een film is een efficiënte manier van werken.  Laat u door ons helpen.

Zander Leënstraat 2  •  3665 As • +32 (0)478 32 65 70