Wie wil er iets bijleren?

 

Soms is het efficiënter om iemand bij te scholen in uw bedrijf dan alles uit te besteden aan externen.

 

D4motion gebruikt professionele mensen om uw personeel of uzelf op te leiden in vakgebieden die met fotografie, video of creatieve software te maken hebben.

 

 

 

Waarom voor ons kiezen?

 

Wij geven les op elk niveau van beginner tot professional.  We bekijken uw bedrijf en analyseren waar we uw bedrijf efficiënter kunnen maken met oplossingen voor beeldverwerking, image-workflow enz.

SW

Leer creatieve software gebruiken Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Muse, ... Maar ook Final Cut Pro en andere software.

TK

Leer tekenen! Met geduld, oefening en inzet kan iedereen leren tekenen.  Er zijn echter technieken die we u aanleren om te starten!

Digital Workflow:  We kunnen uw bedrijf helpen met het verwerken van beelden, de organisatie en bewerking van beeldmateriaal.

DW

Fotografie:  Leer fotograferen! Wat is een ISO, sluitertijd enz.  Krijg privéles die zich afstemt op uw niveau en u zo sneller vooruit helpt gaan!

FT

Algemene Apple Assistentie:  We helpen u met uitleg over het hele Apple Eco-Systeem.  iCloud, iPhone, Mac, en alle software...

Zander Leënstraat 2  •  3665 As • +32 (0)478 32 65 70